Deze website is tweetalig opgezet zijnde Nederlands en Duits, door op de vlag links boven te klikken kunt u van taal wisselen.

De leden van de VVE Strandpark Scheldeveste hebben toegang tot het gesloten deel van de site met veel aanvullende informatie voor de leden.


Het is belangrijk dat ze zich de eerste keer zelf registreren met behulp van het menu:
"Leden" → " Nog geen account?" → " Maak een account aan"

Nadat uw registratie gegevens verzonden zijn ontvangt u automatisch een e-mail dat de registratie gelukt is.
Op dat moment heeft u echter nog geen toegang tot het leden deel van de site ! Na controle van uw lidmaatschapgegevens ontvangt u nogmaals een e-mail bericht met de melding dat de toegang tot het leden deel van de site voor u vrijgegeven is, dit kan enige tijd in beslag nemen.

Om de controle van uw gegevens te vergemakkelijken vragen wij u om vóór uw naam en vóór uw gebruikersnaam uw lid nummer in te geven gevolgd door een spatie. Uw lid nummer bestaat altijd uit drie cijfers gelijk aan uw woning (huis) nummer. Dus indien uw woning nummer 22 is dan wordt dit 022.


voorbeeld:
Uw lid (woning) nummer is:22

uw registratie dan als volgt invoeren:
Naam:
022 + uw naam
Gebruikersnaam: 022
e-mail:
uw e-mail adres
wachtwoord:
vrij te kiezen

 

De beheerder van de site kent uw paswoord niet, en kan het ook niet reconstrueren. Indien u uw paswoord vergeten bent laat dit dan per e-mail weten. We zullen uw account dan verwijderden waarna u zich weer opnieuw kan registreren met een nieuw paswoord.