Type Schelde

Type Schelde biedt een echt vakantiegevoel aan degene die ook tijdens de vakantie het comfort van thuis wenst. De entree met gardarobe en toilet bieden toegang tot de ruime, lichte woonkamer met open keuken.Door de grote raam partijen en openslaande deuren naar het terras, baadt Schelde in het licht.
De vakantiebungalow is ingericht voor 6 personen en voorzien van alle comfort.

U komt deze mooie ruime bungalow binnen via een ruime hal die naar de ruime smaakvol ingerichte woonkamer leidt. De open keuken modern ingericht met o.a. combi- magnetron en afwasmachine. Op de begane grond bevindt zich één slaapkamer voor 2 personen met daaraangrenzend een badkamer met douche en wasbak.

Boven zijn 2 ruime slaapkamers, waarvan de eerste ingericht is met 2 of 3 éénpersoons-bedden. De tweede slaapkamer heeft 2 éénpersoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden, kussens en moltons. Ook vindt men boven de tweede badkamer met ligbad, wasbak en toilet.

Rondom het huis ligt de tuin met aan de achterzijde een groot terras. Er zijn 6 stoelen met tuintafel aanwezig. De berging ligt voor het huis. Verder is er één prive parkeerplaats naast de bungalow aanwezig.


*) De inrichting van de villa's is zeer compleet zoals; 6 bedden, een dubbel toilet, luxe keuken, combi oven, tv, terras met buitenzit, etc. Deels zijn de villa's uitgevoerd als luxe waarbij onder andere de volgende opties mogelijk zijn; grote magnetron/combi oven, afwasmachine, wasmachine, wasdroger, video recorder, ligbad, kinderbed/kinderstoel, etc. De uitvoering en inrichting kan per woning verschillen, aan boven genoemde omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.