Type Zwin

Type Zwin biedt met een living van meer dan 9 meter lengte een aangenaam gevoel van ruimte. Dit gevoel wordt benadrukt door openslaande deuren naar een terras aan twee zijden van de living.
't Zwin heeft een open keuken en een berging die van buitenaf bereikbaar is. De vakantiebungalow is ingericht voor 6 personen en voorzien van alle comfort.

De bungalow heeft een gezellig ingerichte woonkamer met een tegelvloer. De luxe ingerichte keuken is half open en voorzien van combi- magnetron/oven.
Boven zijn 3 ruime slaapkamers met op iedere slaapkamer 2 éénpersoonsbedden voorzien van dekbedden, kussens en molton onderdekens. De badkamer is voorzien van een wastafel een 2e toilet, douche en/ of ligbad.

In de hal beneden is het toilet en de trap naar boven. De tuin ligt rondom het huis met aan de achterzijde een groot terras. Er zijn 6 tuinstoelen met een tuintafel. De berging ligt naast het huis. Verder is er voor één auto een privé parkeerplaats aanwezig.


*) De inrichting van de villa's is zeer compleet zoals; 6 bedden, een dubbel toilet, luxe keuken, combi oven, tv, terras met buitenzit, etc. Deels zijn de villa's uitgevoerd als luxe waarbij onder andere de volgende opties mogelijk zijn; grote magnetron/combi oven, afwasmachine, wasmachine, wasdroger, video recorder, ligbad, kinderbed/kinderstoel, etc. De uitvoering en inrichting kan per woning verschillen, aan boven genoemde omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.